25 June 2022 Current Affairs

1
172
25 June 2022 Current Affairs
25 June 2022 Current Affairs

Current Affairs

25 June 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. This post is helpful for all.

Current Affairs 25 June 2022 

Ques 1. Who has been elected as the President of PCI?
Ans. Ranjana Prakash Desai

Ques 2. Which country has amended the minimum age for migrant domestic workers?
Ans. Sri Lanka

Ques 3. Which app has announced the National Writing Contest?
Ans. binge app

Ques 4. Who has inaugurated the Industrial Decarbonization Summit 2022?
Ans. Nitin Gadkari

Ques 5. In which country a floating city named Oceanic City is going to be set up?
Ans. South Korea

Read Also: Current Affairs

Ques 6. Where has a new species of bats living in bamboo been found?
Ans. Meghalaya

Ques 7. Russian enclave Kaliningrad, which was in news recently, is located in which sea?
Ans. Baltic Sea

Ques 8. What is the rank of India in Coursera Global Skills Report 2022 (Global Skills Report)?
Ans. 68th place

Ques 9. Which Kingdom government has signed a water cooperation agreement with Israel?
Ans. Haryana

Ques 10. Who has become the first woman president of the (FICA) Federation of International Cricketers Association?
Ans. Lisa Sthalekar

Ques 11. When is ‘Sustainable Gastronomy Day’ celebrated?
Ans. 18 June

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here