26 June 2022 Current Affairs

0
70
26 June 2022 Current Affairs
26 June 2022 Current Affairs

Current Affairs

26 June 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 26 June 2022 

Ques 1. Who became the new Chief Justice of Himachal?
Ans. Amjad Saeed

Ques 2. When is International Olympic Day celebrated?
Ans. 23rd June

Ques 3. Where will the 14th BRICS summit be held?
Ans. Beijing

Read Also: Current Affairs

Ques 4. Who Launched Home Automation Products?
Ans. Hogar Controls

Ques 5. Who has inaugurated Vanijya Bhawan and NIRYAT site?
Ans. Prime Minister Narendra Modi

Ques 6. Which nation has decided to remove the strict visa restrictions imposed on Indians in the Covid pandemic?
Ans. China

Ques 7. Where has the 26th Sindhu Darshan Yatra started?
Ans. Ladakh

Ques 8. NDA presidential election candidate Draupadi Murmu belongs to which tribe?
Ans. Santhal

Ques 9. Rumeli Dhar has retired from all forms of cricket, which country does she play for?
Ans. For India

Ques 10. Central Bureau of Communications was earlier known as__?
Ans. Bureau of Outreach and Communication

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here