25 January 2023 Current Affairs

0
39
25 January 2023 Current Affairs
25 January 2023 Current Affairs

Current Affairs

25 January 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 25 January 2023 

Ques 1. Who was appointed as the next chief of the Directorate General of Civil Aviation?
Ans. Vikram Dev Dutt

Ques 2. When has ‘NDRF’ celebrated its foundation day?
Ans. 19 January

Ques 3. Which company has launched the second phase of the Girls4Tech STEM initiative in India?
Ans. Microsoft

Ques 4. Who among the following topped the Brand Guardianship Index released in January 2023?
Ans. Jensen Huang

Ques 5. In which city the first G20 Environment and Climate Sustainability Working Group meeting will be held?
Ans. Bengaluru

Ques 6. Which country’s Prime Minister has announced his resignation?
Ans. New Zealand

Ques 7. Who has been appointed as the next Ambassador of India to the Marshall Islands?
Ans. Sibi George

Ques 8. Where will the G20 Environment Working Group meeting be held?
Ans.  Karnataka

Ques 9. On which day has UNESCO decided to dedicate the International Day of Education to Afghan girls and women?
Ans. 24 January 2024

Ques 10. In which city the 4th International Trade Fair of Millets and Organic Products started?
Ans. Bengaluru

Ques 11. Who has become the fourth largest trading partner of India?
Ans. Russia

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here