24 January 2023 Current Affairs

0
58
24 January 2023 Current Affairs
24 January 2023 Current Affairs

Current Affairs

24 January 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 24 January 2023 

Ques 1. In which of the following city the 8th India International Science Festival be organized in January 2023?
Ans. Bhopal

Ques 2. To which district has the said Pediatric Ward of 50 sons constructed by Barauni Refinery been handed over?
Ans. Begusarai district of Bihar

Ques 3. Which country’s President Nguyen Xuan Phuc has resigned?
Ans. Vietnam

Ques 4. Which state government allowed maternity leave for girl students for 60 days?
Ans. Kerala

Ques 5. Which state will host its first Saras Mela 2023?
Ans. State Government of Jammu and Kashmir

Ques 6. The first edition of which military exercise between India and Egypt began in Rajasthan’s Jaisalmer?
Ans. Cyclone – I

Ques 7. Who has become the Deputy National Security Advisor?
Ans. Pankaj Kumar Singh

Ques 8. Who attended the All India Conference of Director General of Police?
Ans. PM Modi

Ques 9. Which international boxing coach passed away on 22nd January 2023?
Ans. International Boxing Coach Dasmana

Ques 10. In which city was the All India Conference of Directors General/Inspectors General of Police 2022 organized?
Ans. New Delhi

Ques 11. Till when IMD announced to cover the country with Doppler Weather Radar?
Ans. 2025

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here