25 August 2023 Current Affairs

0
86
25 August 2023 Current Affairs
25 August 2023 Current Affairs

Current Affairs

25 August 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 25 August 2023 

Ques 1. In which country has the 27th edition of naval exercise ‘Malabar’ been held?
Ans. Australia

Ques 2. Who has won the first gold medal in the World Para Powerlifting Championship 2023?
Ans. Honey Dabas

Ques 3. Where will the 4th G20 Trade and Investment Ministerial Meeting begin?
Ans. Jaipur

Ques 4. Which has been declared as the 5th Tiger Reserve of the state by NTCA?
Ans. Karauli Dholpur Tiger Reserve

Ques 5. Who is the second young player to score a half-century in T20 cricket?
Ans. Tilak Verma

Ques 6. In which country the ’15th BRICS Summit 2023′ will be held?
Ans. South Africa

Ques 7. In which city Vantangia Village Training Center will be set up?
Ans. Gonda

Ques 8. Who has become the first Indian wrestler to win 120 consecutive world titles?
Ans. last panghal

Ques 9. Which is the first district of the state, where veterinary hospitals are available in all gram panchayats by the state government?
Ans. Sikar

Ques 10. International Cricket Council (ICC) changed the date of World Cup match between India and Pakistan from October 15?
Ans. 14 October

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 24 August 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here