25 April 2024 Current Affairs

0
30
25 April 2024 Current Affairs
25 April 2024 Current Affairs

Current Affairs

25 April 2024 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 25 April 2024 

Ques 1. Who has been appointed by United Nations Secretary-General Antonio Guterres as the United Nations Resident Coordinator in Indonesia in April 2024?
Ans. Geeta Sabharwal

Ques 2. In which country has a new species of tiger been discovered?
Ans. Brazil

Ques 3. Who was awarded ASI’s Aryabhata Award in April 2024?
Ans. Dr. Pavuluri Subba Rao

Ques 4. Where is the biggest temple festival ‘Thrissur Pooram 2024’ celebrated?
Ans. Kerala

Ques 5. Who won the Achievement Award for Social Development and Impact Creation in the 15th edition of Vishwakarma Awards?
Ans. Purvakar Limited

Ques 6. Who has been appointed as the first employee of ‘0penAI” in India?
Ans. Pragya Mishra

Ques 7. Where was the first Hindi radio broadcast started?
Ans. Kuwait

Ques 8. AFMS and which institute have signed MoU for collaborative research and training?
Ans. IIT Delhi

Ques 9. Who was honored with the prestigious KISS Humanitarian Award 2021?
Ans. Ratan Tata

Ques 10. Who won the ‘Chinese Grand Prix 2024’?
Ans. max verstappen

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs answers, current affairs in hindi, today current affairs in hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of india.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here