23 October 2022 Current Affairs

0
49
23 October 2022 Current Affairs
23 October 2022 Current Affairs

Current Affairs

23 October 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

23 October 2022 Current Affairs

Ques 1. When is the “Police Commemoration Day” celebrated every year by all the police forces of the country?
Ans. 21 October

Ques 2. Where has India’s second ‘National Model Vedic School’ been inaugurated?
Ans. Puri

Ques 3. What is India’s Internet Freedom Score in 2022?
Ans. 51

Ques 4. Which kingdom will host the Khelo India Youth Games 2023?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 5. Which kingdom government has given instructions to make an industrial park policy?
Ans. Jharkhand

Ques 6. Who has laid the foundation stone for the new airbase in Gujarat?
Ans. Prime Minister Narendra Modi

Ques 7. Australian player ‘Liam Hampson’ passed away, he was related to which sport?
Ans. rugby

Ques 8. Which national telecom company ‘Optus’ has come under cyber attack?
Ans. Australia

Ques 9. In which event ‘Did Shail Singh win the gold medal at the National Open Athletics Championships in Bengaluru?
Ans. long jump

Ques 10. Who has released “A Confused Mind Story”?
Ans. Sahil Seth

Ques 11. Who has become the CEO of Bank of India Mutual Fund?
Ans. Mohit Bhatia

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here