23 November 2022 Current Affairs

0
16
23 November 2022 Current Affairs
23 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

23 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 23 November 2022 

Ques 1. India has taken over the chairmanship of the Global Partnership on AI from which country?
Ans. France

Ques 2. National Newborn Week has been celebrated since when?
Ans. 15 to 21 November

Ques 3. Who among the following left for a 2-day visit to Cambodia in November 2022?
Ans. Rajnath Singh

Ques 4. Who has committed $2.5 billion to the Middle East Green Initiative?
Ans. Saudi Arab

Ques 5. Who has been nominated as the Director on the Central Board of RBI?
Ans. Vivek Joshi

Ques 6. Which nation has received the Leadership in Family Planning (EXCELL) Awards-2022 at ICFP 2022?
Ans. India

Ques 7. Who will host the 11th edition of ‘The India Stonemart International Exhibition’?
Ans. Jaipur

Ques 8. How much loan has been given by German bank KfW to the State Bank of India for the solar project?
Ans. 150 million Euro

Ques 9. Who chaired the first session of the 3rd ‘No Money for Terror’ Ministerial Conference on the theme ‘Global Trends in Terrorism Financing and Terrorism’ in New Delhi?
Ans. Amit Shah

Ques 10. Which state government has celebrated November 10 as ‘Bajra Day’?
Ans. Odisha

Ques 11. Who has won the 6th ATP Finals title?
Ans. Novak Djokovic

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here