24 November 2021 Current Affairs

0
104
24 November 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

24 November 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam. Current Affairs

Current Affairs 24 November 2021 

1. President Ram Nath Kovind has honored Group Captain Abhinandan of the Indian military with which award?
Ans. Vir Chakra

2. Shri Amit Shah has laid the foundation stone of Tribal Freedom Fighter Museum in which state?
Ans. Manipur

3. Which institution has been distinguished by Shri Ram Nath Kovind with the most prestigious Rashtriya Khel Protsahan Puraskar 2021?
Ans. Manav Rachna Educational Institute

4. Which kingdom government has been announced to repeal the law paving the way for three Rajdhani?
Ans. Government of Andhra Pradesh

5. Which Bollywood actor has been made the covid 19-Vaccine Ambassador of Maharashtra?
Ans. Salman Khan

6. Which badminton sportsman has been selected by the Badminton World Federation for the Lifetime Achievement reward 2021?
Ans. lightfoot

7. CBSE Board and which ministry has jointly launched an online certificate course on practical education?
Ans. Ministry of Tribal Affairs

8. In which city of India, the astronomers of the National Center for Radio Astrophysics have discovered a “main-sequence radio pulse emitter”?
Ans. Pune

9. In which city is the World Expo being organized from November 18 to 23, 2021?
Ans. Dubai

10. In which town FCI has developed its first state-of-the-art lab for interior testing of food grains samples?
Ans. Gurugram

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs, current affairs today, current affairs of today, current affairs in Hindi, current affairs Hindi, current affairs gk today, current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, current affairs gk, gk with current affairs, current affairs 2020 pdf, current affairs for UPSC, current affairs UPSC

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here