22 November 2021 Current Affairs

0
212
22 November 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

22 November 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam. Current Affairs were important for all exams.

Current Affairs 22 November 2021 

Ques 1. Which town has been ranked first for the fifth time in the yearly cleanliness survey of the Central Government?
Ans. Indore

Ques 2. Which kingdom has launched a mobile application to improve and track waste collection?
Ans. Kerala

Ques 3. Which organization has been publishing the fourth edition of the Global Report on Trends in Tobacco Use Practices?
Ans. World Health Organization

Ques 4. With which company Small Industry Development Bank of India has been partnered to support Micro, Small, and Medium Enterprises?
Ans. Google

Ques 5. Which day is celebrated whole over the world on 21st November?
Ans. World Hello Day, World Television Day and

Ques 6. When is World Doordarshan Day celebrated?
Ans. 21 November

Ques 7. Which nation Prime Minister Fumio Kishida has announced a record-breaking stimulus package of about fifty-six trillion Japanese yen?
Ans. Japan

Ques 8. SIDBI has been partnered with whom to support Micro, Small, and Medium Enterprises?
Ans. Google

Ques 9. Which edition of the WHO has illumined the Global Report on Trends in Prevalence of Tobacco Use in 2000-2025?
Ans. fourth

Ques 10. Who will be awarded the Personality of the Year at the (IFFI) International Film Festival of India?
Ans. Hema Malini, Prasoon Joshi

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

 

Tags: current affairs, current affairs today, current affairs of today, current affairs in Hindi, current affairs Hindi, current affairs gk today, current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, current affairs gk, gk with current affairs, current affairs 2020 pdf, current affairs for UPSC, current affairs UPSC

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here