23 September 2022 Current Affairs

0
26
23 September 2022 Current Affairs
23 September 2022 Current Affairs

Current Affairs

23 September 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

 Current Affairs 23 September 2022

Ques 1. Who has started the Cheetah Project?
Ans. Prime Minister Narendra Modi

Ques 2. Which Kingdom government has constituted a committee on Uniform Civil Code?
Ans. Uttarakhand

Ques 3. With whom has the Indian Navy signed an agreement for academic cooperation?
Ans. Amity University

Ques 4. Who has received France’s top civilian honor?
Ans. Swati Piramal

Ques 5. To which country has India sent its 12th consignment of humanitarian aid?
Ans. Ukraine

Ques 6. Which nation will launch its first lunar rover in November 2022?
Ans. UAE

Ques 7. Who has inaugurated Srinagar’s first multiplex?
Ans. Manoj Sinha

Ques 8. American Express has appointed who is the CEO of the Indian unit.
Ans. Sanjay Khanna

Ques 9. Who has inaugurated the Kargil International Marathon?
Ans. General Manoj Pandey

Ques 10. Which country’s ‘Harlem city’ has become the first city to ban meat advertisements?
Ans. Netherlands

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here