22 October 2022 Current Affairs

0
49
22 October 2022 Current Affairs
22 October 2022 Current Affairs

Current Affairs

22 October 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 22 October 2022 

Ques 1. In which town the first Games India Women’s Judo National League is being organized?
Ans. New Delhi

Ques 2. Which state’s governor has approved an ordinance to regulate online gambling?
Ans. Tamil Nadu

Ques 3. Which senior Indian Civil Accounts Service officer has taken over as the Controller General of Accounts?
Ans. Bharti das

Ques 4. The World Bank has estimated the economic growth rate of India to be what percent in the financial year 2022-23?
Ans. 6.5%

Ques 5. Which Indian Army has approved the introduction of a new weapon system?
Ans. Air Force

Ques 6. Where will the India-Africa Defense Dialogue be held?
Ans. Gandhinagar

Ques 7. Whom did Walkaroo appoint as its brand ambassador?
Ans. Ajay Devgn

Ques 8. Where has the 22nd World Blockchain Summit started?
Ans. Dubai

Ques 9. Which country is hosting the 3-day Global Youth Climate Summit from October 20, 2022?
Ans. Bangladesh

Ques 10. When is ‘World Mental Health Day’ observed?
Ans. 10 October

Ques 11. Who has been honored with the Sir Syed Excellence International Award for 2022?
Ans. Barbara Metcalf

Ques 12. Which kingdom government has unveiled the Post Matric Scholarship Mobile App?
Ans. Rajasthan

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here