22 November 2022 Current Affairs

0
11
22 November 2022 Current Affairs
22 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

22 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 22 November 2022 

Ques 1. Who was appointed as the Election Commissioner by President Draupadi Murmu?
Ans. Arun Goyal

Ques 2. In which city Kashi Tamil Sangamam was inaugurated by PM Modi?
Ans. Varanasi

Ques 3. Which kingdom government will reimburse the technical license cost to startups?
Ans. Kerala

Ques 4. Where will the Uttar Pradesh Global Investors Summit be organized in February 2023?
Ans. Lucknow

Ques 5. Where is the 2nd edition of the ASEAN India Music Festival being held?
Ans. Delhi

Ques 6. Which city issued ‘Municipal Bonds’ for the first time?
Ans. Vadodara

Ques 7. Which cricket team holds the record for playing the most number of international mats in a year?
Ans. India

Ques 8. Who has won the Billie Jean King Cup title?
Ans. Switzerland

Ques 9. ‘Adidas’ has appointed whom as the CEO of the company?
Ans. Björn Guldren

Ques 10. Which award has been won by the NTPC team at the 47th ICQCC – 2022?
Ans. gold medal

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here