23 June 2022 Current Affairs

1
125
23 June 2022 Current Affairs
23 June 2022 Current Affairs

Current Affairs

23 June 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 23 June 2022 

Ques 1. Which Kingdom has won the Khelo India Youth Games 2021 title?
Ans. Haryana

Ques 2. Which joint patrol exercise was conducted between India-Indonesia in the Andaman Sea and Straits of Malacca?
Ans. 38th

Read Also: Current Affairs

Ques 3. Dhan Sanchay is the life insurance product of which insurance company?
Ans. Life Insurance Corporation of India

Ques 4. Hari Chand has passed away who was he?
Ans. Runners

Ques 5. Which women’s goalkeeper has been chosen as the captain of the World Cup team for the FIH Women’s Hockey World Cup 2022?
Ans. Savita Poonia

Ques 6. Where has Asia’s longest tooth elephant ‘Bhogeshwar’ passed away?
Ans. Karnataka

Ques 7. Which state has announced conducting a ‘Migration Survey’ to expand the data bank of migrants?
Ans. Kerala

Ques 8. Which Indian state won the title of the first T20 National Cricket Championship for the Deaf?
Ans. Andra Pradesh

Ques 9. Which Indian Town is sinking at an average rate of 02 mm every year?
Ans. Mumbai

Ques 10. Who became the president of the top chess organization in Bengal?
Ans. Dibyendu Barua

Ques 11. Who took over as the Director (Finance) of Steel Authority of India Limited (SAIL)?
Ans. Mr. Anil Kumar Tulsiani

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here