22 June 2022 Current Affairs

1
94
22 June 2022 Current Affairs
22 June 2022 Current Affairs

Current Affairs

22 June 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 22 June 2022 

Ques 1. Which Nation’s first President Leonid Kravchuk has passed away?
Ans. Ukraine

Ques 2. Which Nation will participate in the NATO summit for the first time?
Ans. Japan

Ques 3. Which has become the best airport in the world.
Ans. Hamad International Airport

Read Also: Current Affairs

Ques 4. The Governor of which Kingdom has conferred an honorary doctorate on Ratan Tata?
Ans. Maharashtra

Ques 5. Which meeting of the GST Council will be held in Srinagar on 28th and 29th June 2022?
Ans. 47th

Ques 6. Which payment bank has partnered with ‘Go Digit’?
Ans. Fino Payment Bank

Ques 7. Who will host the National Summit on Cyber ​​Security and National Security?
Ans. New Delhi

Ques 8. What is the percentage of reservations announced by the Central Government for Agniveers in the Central Armed Police Forces (CAPFs) and Assam Rifles Recruitment?
Ans. 10%

Ques 9. Who won a gold medal in Kuorten Games held in Finland?
Ans. Neeraj Chopra

Ques 10. Ranjana Prakash Desai. Recently International Picnic Day 2022 was celebrated on which day?
Ans. June 18

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here