23 December 2022 Current Affairs

0
58
23 December 2022 Current Affairs
23 December 2022 Current Affairs

Current Affairs

23 December 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 23 December 2022 

Ques 1. Which state will give industry status to its tourism sector?
Ans. Assam

Ques 2. Who is the present Director of the Planetary Science Division of NASA?
Ans. Lori Glaze

Ques 3. Who has been elected president of ‘The Cardiological Society of India’?
Ans. Dr. PC Rath

Ques 4. On January 1, 2023, how many litterateurs will be honored with the International Passion Award by the World Human Association?
Ans. 16 writers

Ques 5. Who will participate in the 50th Cape Town Touro Race 2023?
Ans. INSV Tarini

Ques 6. Which country has been given the reins by FIFA to host the “Football Club World Cup” tournament in 2023?
Ans. Morocco

Ques 7. The Chief Justice of India has inaugurated digitization centers in 10 districts of which kingdom?
Ans. Odisha

Ques 8. Who wrote the book “The Light We Carry Overcoming in Uncertain Times”?
Ans. Michelle Obama

Ques 9. Who has become the third player to take 10,000 runs and 50 wickets in Tests?
Ans. Joe Root

Ques 10. Which country will become the first country in the world to auction spectrum for satellite communication?
Ans. India (in 2023)

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here