24 December 2022 Current Affairs

0
67
24 December 2022 Current Affairs
24 December 2022 Current Affairs

Current Affairs

24 December 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 24 December 2022

Ques 1. Which Indian film has won two Golden Globe Awards?
Ans. RRR

Ques 2. Who has won the third Blind T20 World Cup?
Ans. India

Ques 3. Which day is celebrated every year on 22 December in India?
Ans. National Mathematics Day

Ques 4. Who has been appointed as the new chairman of the ‘New Delhi International Arbitration Centre’?
Ans. Justice Hemant Gupta

Ques 5. Who has created a national record in women’s 100m breaststrokes?
Ans. Chahat Arora

Ques 6. Who has launched the country’s first anti-submarine corvette?
Ans. INS Arnala

Ques 7. Which player has brought laurels to India by winning gold in the 39th International Women’s Body Building Competition 2022 held in Pattaya, Thailand?
Ans. Bodybuilder Priya Singh

Ques 8. The song ‘Natu-Natu’ from the blockbuster film ‘RRR’ has been shortlisted for Oscars 2023, who is the composer of this song?
Ans. MM Keeravani

Ques 9. When will India’s manned space flight Gaganyaan be launched?
Ans. In the fourth quarter of 2024

Ques 10. Tata Communication finalized the deal to buy which country’s American company for 486 crores?
Ans. American company operating in the Netherlands

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here