21 October 2021 Current Affairs

0
112
21 October 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

21 October 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 21 October 2021 

Ques 1. The Central Government has constituted a working group with the aim of launching which scheme has been modified from the Kharif season 2022?
Ans. Prime Minister Crop Insurance Scheme

Ques️ 2. Which government has floated the tender to develop the “Rozgar Bazar 2.0” portal?
Ans. Delhi Government

️Ques 3. After serving in the Indian Navy for how many years, Commodore Amit Rastogi has taken over as the CMD of the National Research Development Corporation?
Ans. 34 years

️Ques 4. Which state government has planned to sell Kudumbashree products on the online platform?
Ans. Kerala government

Ques️ 5. The government of Jammu and Kashmir has signed an agreement with the government of which country for industrialization?
Ans. Dubai Government

Ques️ 6. ER Sheikh has taken over as the Director-General of which Directorate of Ordnance?
Ans. Earlier

️Ques 7. Which commission has presented the energy map of India?
Ans. policy commission

️Ques 8. Uttarakhand Chief Minister Pushkar Singh Dhami has announced to name Pantnagar Industrial Area after whom?
Ans. Narayan Dutt Tiwari

️Ques 9. In the list of most influential actors released by which actress Rashmika Mandanna has topped?
Ans. Phobos India

️Ques 10. Which day is celebrated around the world on 20 October?
Ans. world osteoporosis day

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs, current affairs today, current affairs of today, current affairs in Hindi, current affairs Hindi, current affairs gk today, current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, current affairs gk, gk with current affairs, current affairs 2020 pdf, current affairs for UPSC, current affairs UPSC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here