21 January 2023 Current Affairs

0
39
21 January 2023 Current Affairs
21 January 2023 Current Affairs

Current Affairs

21 January 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 21 January 2023 

Ques 1. With which country did India start the bilateral naval exercise Varuna on the western seaboard?
Ans. France

Ques 2. Which state has become the largest online gaming state in India?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 3. When is ‘Indian Army Day’ celebrated?
Ans. 15 January

Ques 4. Which state government has recently given approval for the expansion of the National Institute of Design?
Ans. Haryana

Ques 5. Which country recently conducted joint exercises at several military airfields in Belarus?
Ans. Russia

Ques 6. What is its rank of India in the forged Global Fire Power Index 2023?
Ans. fourth

Ques 7. In which state Magh Bihu or Bhogali Bihu festival start?
Ans. Assam

Ques 8. Who acquired the media rights of the Women’s Indian Premier League from 2023 to 2027?
Ans. Viacom18 Media

Ques 9. In which city the first World Tourism Investors Summit will be organized by the Ministry of Tourism?
Ans. New Delhi

Ques 10. ‘Jeff Beck’ has passed away. Who was he?
Ans. guitar player

Ques 11. Which bank’s MD and CEO Sanjiv Chadha has been extended by the government till June 2023?
Ans. Bank of Baroda

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here