21 February 2023 Current Affairs

0
138
21 February 2023 Current Affairs
21 February 2023 Current Affairs

Current Affairs

21 February 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 21 February 2023 

Ques 1. On which day did Ladakh Scouts Regimental Center win the Men’s Ice Hockey Championship?
Ans. 17 February 2022

Ques 2. Who has been appointed President of the 62nd session of the United Nations Social Development Commission?
Ans. Ruchira Kamboj

Ques 3. At which place the Rajasthan government will construct a science center and planetarium at the cost of Rs 35.25 crore?
Ans. Quota

Ques 4. When is ‘World Radio Day’ celebrated?
Ans. February 13

Ques 5. Which country topped the ‘Global Labor Resilience Index 2023’?
Ans. Denmark

Ques 6. Which country’s researchers have discovered the invisible Galaxy?
Ans. Italy

Ques 7. Who has unveiled the ‘Gujarat Biotechnology Policy 2022-27’?
Ans. Bhupendra Patel

Ques 8. Where has the ChatGPT-powered AI chatbot “Lexi” been launched for the first time?
Ans. India

Ques 9. Which bank has announced the second global hackathon “Aagdoot 2023”?
Ans. Reserve Bank of India

Ques 10. Which state announced a dearness relief package of Rs 19,000 crore in the budget for 2023-24?
Ans. Rajasthan

Ques 11. Where will Divya Kala Mela 2023 be organized?
Ans. In Mumbai

Ques 12. Who has won the first Formula E race?
Ans. john eric

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here