19 September 2022 Current Affairs

0
42
19 September 2022 Current Affairs
19 September 2022 Current Affairs

Current Affairs

19 September 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 19 September 2022 

Ques 1. Which Kingdom has announced India’s first ‘Breakfast Scheme for Government School Students’?
Ans. Tamil Nadu

Ques 2. Who recently released the book Ambedkar and Modi: Reformers Ideas Performers Implementation?
Ans. Ramnath Kovind

Ques 3. The Green Finns Hub, the first global maritime tourism industry forum, is associated with which institution?
Ans. UNEP

Ques 4. Which state won the 61st Subroto Cup International Football Tournament Boys Under-14 title?
Ans. Manipur

Ques 5. Which organization organized the ‘Courtyard 2022’ conference?
Ans. Bureau of Energy Efficiency

Ques 6. In which country will the Under-19 Women’s T20 World Cup 2023 be played?
Ans. South Africa

Ques 7. Kakadu 2022 military exercise is a multinational exercise organized by the Navy of which Nation?
Ans. Australian

Ques 8. Magdalena Anderson has recently announced her resignation from which ministerial post?
Ans. Prime minister

Ques 9. In which Kingdom the largest museum of Harappan culture is being built at a cost of Rs 32 crore?
Ans. Haryana

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here