19 January 2022 Current Affairs

0
440
19 January 2022 Current Affairs
19 January 2022 Current Affairs

Current Affairs

19 January 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 19 January 2022 

Ques 1. Which country’s cricket player Clive Lloyd has recently received knighthood honor?
Ans. West Indies

Ques 2. Who has launched the Northeast on Wheels campaign in New Delhi to promote the culture of the Northeast?
Ans. Meenakshi Lekhi

Ques 3. Recently the name of Yes Mutual Fund has been changed to Kya.
Ans. White Oak Capital Mutual Fund

Ques 4. Who has become the new chairman of AEPC?
Ans. Narendra Kumar Goenka

Ques 5. Recently who has been appointed as the new CEO of Adani Power.
Ans. Sher Singh B Khayalia

Ques 6. Who has won his first Super 500 title in India Open 2022?
Ans. Lakshya Sen

Ques 7. Recently, on 15 January 2022, where the world’s largest Khadi national flag has been displayed.
Ans. Longewala, Jaisalmer

Ques 8. Which kingdom police has launched its initial podcast ‘Kissa Khaki Ka’?
Ans. Delhi

Ques 9. Recently the National Start-Up Awards 2021 has been announced, which state has received the maximum number of awards.
Ans. Karnataka

Ques 10. Who has released the postage stamp on the completion of one year of the vaccine program?
Ans. Dr. Mansukh Madaviya

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs today, current affairs of today, current affairs in Hindi, current affairs Hindi, current affairs gk today, current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here