18 January 2022 Current Affairs

0
271
18 January 2022 Current Affairs
18 January 2022 Current Affairs

Current Affairs

18 January 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 18 January 2022 

Ques 1. Name the President of the Supreme Court Bar Association who has resigned from his post.
Ans. Dushyant Dave

Ques 2. Prime Minister Modi has approved the new highway between Bangladesh and which state?
Ans. Tripura

Ques 3. In which year Parker Solar Probe was launched?
Ans. 2018

Ques 4. Who has become the Admiral Superintendent of Naval Dockyard?
Ans. K P Aurobindo

Ques 5. Who is the current National Security Advisor?
Ans. Ajit Doval

Ques 6. Who has won the title of the Sydney Tennis Classic tournament?
Ans. Aslan Kartsave

Ques 7. Which person has been awarded the ‘Special Commendation of the Chief of the Army Staff?
Ans. Amresh Choudhary

Ques 8. Which state’s Arts and Crafts Village organization has won the International Craft Award?
Ans. Kerala

Ques 9. Pat Gelsinger has been appointed as the Chief Executive Officer of which company?
Ans. Intel

Ques 10.  Who has presented the National Startup Awards 2021?
Ans. Piyush Goyal

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, current affairs gk, gk with current affairs, current affairs 2020 pdf, current affairs for UPSC, current affairs UPSC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here