19 August 2022 Current Affairs

0
86
19 August 2022 Current Affairs
19 August 2022 Current Affairs

Current Affairs

19 August 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 19 August 2022 

Ques 1. Which Nation government has honored ‘Kannan Sundaram’ with the Chevalier Award?
Ans. France

Ques 2. Defense Minister Rajnath Singh has unveiled the statue of Veer Durgadas Rathod in which city?
Ans. Jodhpur

Ques 3. Which state will host the International Seafood Show?
Ans. Calcutta

Ques 4. Which is the first country to approve the vaccine for the Kovid Omicron variant?
Ans. UK

Ques 5. Which state’s Governor La Ganesan has been given additional charge of West Bengal?
Ans. Manipur

Ques 6. Which state has become the first state in India to launch its own internet service?
Ans. Kerala

Ques 7. ADB and the government of which nation have partnered to increase investment in the Asia Pacific region?
Ans. Singapore

Ques 8. Who has developed the world’s fastest graphics DRAM?
Ans. Samsung

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here