18 March 2024 Current Affairs

0
1
18 March 2024 Current Affairs
18 March 2024 Current Affairs

Current Affairs

18 March 2024 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 18 March 2024 

Ques 1. Who among the following has been appointed as the Chief Information Commissioner of the Government of Uttar Pradesh?
Ans. R.K. Vishwakarma

Ques 2. Which government has decided to distribute free seeds of millets/millets and coarse grains to the farmers of the state to promote millet production?
Ans. Rajasthan

Ques 3. Rajkumar Vishwakarma has been appointed the Chief Information Commissioner of which state?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 4. In which state ‘Gorsam Kora Festival’ was celebrated?
Ans. Arunachal Pradesh

Ques 5. Where has India’s tallest ‘Weather Tower’ been inaugurated?
Ans. Bhopal

Ques 6. Who has topped the FIH Men’s World Rankings?
Ans. Netherlands

Ques 7. ‘CAA-2019’ mobile app has been launched by which ministry?
Ans. Home Ministry

Ques 8. Which medal has Mona Aggarwal of Jaipur won in 10 meter air rifle in the Para Shooting World Cup held in New Delhi?
Ans. Gold medal

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2023 , current affairs today , current affairs 2024 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 October 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs Notesplanet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here