18 January 2023 Current Affairs

0
71
18 January 2023 Current Affairs
18 January 2023 Current Affairs

Current Affairs

18 January 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 18 January 2023 

Ques 1. In which city the Think 20 meeting was organized in January 2023?
Ans. Bhopal

Ques 2. Which country has won by the highest margin of runs in the history of ODI cricket?
Ans. North India

Ques 3. When is ‘National Youth Day’ celebrated?
Ans. 12 January

Ques 4. India signed an MoU with which country to enhance cooperation in the training of diplomats?
Ans. Panama

Ques 5. What percentage of ethanol will be mixed in petrol from April 1?
Ans. 20%

Ques 6. Which edition of the World Spice Congress is being organized in Mumbai on 16-18 February?
Ans. 14th

Ques 7. Which kingdom has launched the ‘Shared School Bus System’ and Agriculture Response Vehicle Scheme?
Ans. Meghalaya

Ques 8. In which Republic of India, a two-day meeting of Think-20 has been organized under G-20 on 16 January 2023?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 9. Who has inaugurated the ‘Jai Hind the New Light and Sound Programme’ at Delhi Red Fort?
Ans. Amit Shah

Ques 10. Which district of Kerala has been declared the first constitution-literate district of the country?
Ans. Kollam

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here