18 December 2022 Current Affairs

0
90
18 December 2022 Current Affairs
18 December 2022 Current Affairs

Current Affairs

18 December 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 18 December 2022

Ques 1. On which day did the Indian Under-18 girl’s team win the silver medal in the Asia Rugby 7’s Championship?
Ans. 11 December 2022

Ques 2. Which bank is preparing to sell the stake of Nainital Bank?
Ans. Bank of Baroda

Ques 3. Who has been appointed as the Director General (DG) of Sashastra Seema Bal (SSB) in June 2022?
Ans. Sujoy Lal Thaosen

Ques 4. In which city India International Science Festival will be organized in January 2023?
Ans. Bhopal

Ques 5. Who has inaugurated FAI Annual Symposium in New Delhi?
Ans. Dr. Mansukh Mandaviya

Ques 6. Who has launched its private lander M1 on Moon?
Ans. iSpace

Ques 7. Which country has announced historic nuclear fusion success?
Ans. USA

Ques 8. Which country passed a law banning cigarettes for future generations?
Ans. New Zealand

Ques 9. When is International Minority Rights Day observed?
Ans. 18 December.

Ques 10. Hyderabad Strikers have won the Tennis Premier League title for how many consecutive times?
Ans. second time

Ques 11. Who has topped the list of the world’s strongest passports released by Arton Capital?
Ans. UAE

Ques 12. Which organization launched the ‘International Climate Club’?
Ans. G-7

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here