17 December 2022 Current Affairs

0
59
17 December 2022 Current Affairs
17 December 2022 Current Affairs

Current Affairs

17 December 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 17 December 2022 

Ques 1. In which city the Indian International Science Festival is being organized?
Ans. Bhopal

Ques 2. Which state or union territory in India will host the India Water Impact Summit IWIS 2022?
Ans. New Delhi.

Ques 3. Which senior doctor has recently been appointed as the President of the Cardiological Society of India for 2023-2024?
Ans. Dr. PC Rath

Ques 4. On which day did India again successfully test-fired the Agni-5 ballistic missile?
Ans. On 15 December 2022

Ques 5. When is International Anti-Corruption Day celebrated?
Ans. 09 December

Ques 6. Which state/UT has proposed introducing a unique alpha-numeric identification number for all households?
Ans. Jammu and Kashmir

Ques 7. Ministry of Culture is setting up how many Regional Cultural Centers across the country?
Ans. 07

Ques 8. Chief Justice of India DY Chandrachud has launched 10 District Courts Digital Digitization Hub (DCDH) in which state?
Ans. Odisha

Ques 9. Which state has recently been awarded for its TB control program?
Ans. Meghalaya

Ques 10. In which state was the Airavat Division of the Indian Army organized in East Sanchar Bodh?
Ans. In Punjab

Ques 11. Who has won the title of Tennis Premier League?
Ans. Hyderabad Strikers

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here