17 May 2024 Current Affairs

0
27
17 May 2024 Current Affairs
17 May 2024 Current Affairs

Current Affairs

17 May 2024 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 17 May 2024 

Ques 1. Where has the 11th India-Norway Foreign Office Consultations been held?
Ans. New Delhi

Ques 2. Who was sworn in as the 4th Prime Minister of Singapore on 15 May 2024?
Ans. Lawrence Wong

Ques 3. Who has won the 30th Sultan Azlan Shah Trophy?
Ans. Japan

Ques 4. Where is the country’s first hand-built Kalpavriksha temple, recorded in the India Book of Records, located?
Ans. Bhilwara

Ques 5. Where will India’s biggest skill competition ‘IndiaSkills 2024’ be organized?
Ans. New Delhi

Ques 6. The Indian government will spend Rs 02 crore per km to build a road on the border of which country?
Ans. China

Ques 7. In which district have large reserves of iron ore been found?
Ans. Karauli

Ques 8. Where is the World Hydrogen Summit 2024 organized?
Ans. Rotterdam

Ques 9. Which university has been honored with the Chancellor’s Award by the Governor?
Ans. Mohanlal Sukhadia University, Udaipur

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs answers, current affairs in hindi, today current affairs in hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of india.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here