17 July 2023 Current Affairs

0
96
17 July 2023 Current Affairs
17 July 2023 Current Affairs

Current Affairs

17 July 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 17 July 2023 

Ques 1. Who has started his new AI firm ‘KAT’?
Ans. Elon Musk

Ques 2. Razorpay has launched the first International Payment Gateway in which country?
Ans. Malaysia

Ques 3. India has signed MoU with which country to build Scorpene class submarine in July 2023?
Ans. france

Ques 4. For how long has the Rajasthan government extended the ‘Administration with Village Campaign-2023’?
Ans. 31st July, 2023

Ques 5. Who has won the ‘Gold Medal’ in the Asian Athletics Championship 2023?
Ans. Jyoti Yaraji

Ques 6. Who has overtaken Ravichandran Ashwin to become the second highest wicket-taker for India in international cricket in July 2023?
Ans. Harbhajan Singh

Ques 7. Which portal was launched by the health department in Rajasthan under the TB-free campaign?
Ans. Nikshay Portal

Ques 8. Where has India’s first AI Acre Likha been unveiled?
Ans. Odisha

Ques 9. In which athletics event did Parul Chowdhary win the gold medal in the Asian Athletics Championships?
Ans. 3000m Steeplechase

Ques 10. Which woman sportsperson from Bikaner division won the gold medal in the 13th Women’s All India Inter Railway Power Lifting Competition?
Ans. Reema Kumari

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here