16 June 2022 Current Affairs

1
114
16 June 2022 Current Affairs
16 June 2022 Current Affairs

Current Affairs

16 June 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 16 June 2022 

Ques 1. Who has canceled the license of “The Mudhol Co-Operative Bank Limited, Bagalkot”?
Ans. reserve bank of India

Ques 2. Who has launched Single Nodal Agency Dashboard?
Ans. Nirmala Sitharaman

Read Also: Current Affairs

Ques 3. Under the Mahatma Gandhi National Rural Employment Guarantee Scheme, NJ Ojha has been appointed as the MNREGA Ombudsman for how many years?
Ans. 2 years

Ques 4. Which Kingdom declared the Blue Duke as the State Butterfly?
Ans. Sikkim

Ques 5. Which Kingdom has topped in the recently released National e-Governance Service Delivery Assessment Report 2021?
Ans. Kerala

Ques 6. Who has launched a new campaign ‘Every Time EMI on Time’?
Ans. Bajaj Finserv Limited

Ques 7. In which town India’s first centralized AC railway terminal has been started recently?
Ans. Bangalore

Ques 8. Whose President Dr. GR Chintala has launched the I Paid My Right program in Leh?
Ans. NABARD

Ques 9. In which town the 1st National Conference of Chief Secretaries will be organized?
Ans. Dharamshala

Ques 10. Which kingdom has launched the Nalaya Thiran skilling program for college students?
Ans. Tamil Nadu

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here