15 January 2022 Current Affairs

0
130
15 January 2022 Current Affairs
15 January 2022 Current Affairs

Current Affairs

15 January 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam. CA

Current Affairs 15 January 2022 

Ques 1. Recently South Korean company the Adani Group has signed an agreement to develop a steel mill.
Ans. With POSCO

Ques 2. Who has been appointed by the Australian wine brand Jacobs Creek as its brand ambassador?
Ans. Mithali Raj

Ques 3. What percent of India’s GDP rate has been estimated by the United Nations in the financial year 2022.
Ans. 6.5%

Ques 4. Who has become the initial Indian female shuttler to become the junior number one player
Ans. Tasmin Mir

Ques 5. When is Armed Forces Veterans Day observed?
Ans. 14 January

Ques 6. S Rameson has passed away, who was he?
Ans. Poet

Ques 7. Who has been named the best private sector bank in India at the Global Private Bank Awards 2021?
Ans. HDFC Bank

Ques 8. According to the India State of Forest Report 2021, where is the maximum forest in terms of area?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 9. In which country has the new variant of Corona, DeltaCron has been detected.
Ans. Cyprus

Ques 10. Who has been appointed as the new Chief of ISRO?
Ans. S Somnath

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs 2020 questions and answers, current affairs 2021, current affairs adda 247, current affairs of India, current affairs India, current affairs pdf, current affairs 2019, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here