14 January 2023 Current Affairs

0
29
14 January 2022 Current Affairs
14 January 2022 Current Affairs

Current Affairs

14 January 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 14 January 2023

Ques 1. For whom has Low Smoke Superior Kerosene Oil been launched?
Ans. Army

Ques 2. Which country’s government has announced increasing the retirement age from 62 to 64 years by 2030?
Ans. France

Ques 3. Which day is celebrated on 12th January in India on the birth anniversary of Swami Vivekananda?
Ans. National Youth Day

Ques 4. Which Indian state started a caste-based census?
Ans. Bihar

Ques 5. Who has released the diary of Chief Minister Hemant Biswa Sarma?
Ans. Former Chief Justice Ranjan Gogoi

Ques 6. “Naatu Naatu”, which won the Best Original Songs award at the “Golden Globe Awards 2023”, is related to which film?
Ans. R R R

Ques 7. Which day is celebrated on 12th January in India on the birth anniversary of Swami Vivekananda?
Ans. National Youth Day

Ques 8. Techno and social media company Mate Vikas Purohit has been appointed as the new director of the business group in India. He belongs to which district?
Ans. Udaipur

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here