11 January 2023 Current Affairs

0
35
11 January 2023 Current Affairs
11 January 2023 Current Affairs

Current Affairs

11 January 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 11 January 2023 

Ques 1. Which railway station has received the ‘Int Right Station’ certificate from FSSAI?
Ans. Varanasi Cantt

Ques 2. Which state’s former governor ‘Keshinath Tripathi’ has passed away?
Ans. West Bengal

Ques 3. How many protected monuments have been reported missing by the Ministry of Culture?
Ans. 50 Monuments

Ques 4. Which kingdom recorded the highest unemployment in December 2022?
Ans. Haryana

Ques 5. Who has been appointed as the Global Partner by the International Hockey Federation?
Ans. JSW

Ques 6. Osmanabad district court has become the first ‘e-court’ of which kingdom?
Ans. Maharashtra

Ques 7. In which state did President Murmu inaugurate the 18th National Scouts and Guides Jamboree?
Ans. Rajasthan

Ques 8. Kuldeep Singh Pathania has been appointed as the next speaker of which kingdom assembly?
Ans. Himachal Pradesh

Ques 9. Which year has been recorded as the hottest year in the country after 1901?
Ans. 2022

Ques 10. Which country has made a new law for people coming from across the border?
Ans. America

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here