14 December 2022 Current Affairs

0
99
14 December 2022 Current Affairs
14 December 2022 Current Affairs

Current Affairs

14 December 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 14 December 2022 

Ques 1. M Paramasivam has been appointed as the new executive director of which state-run bank?
Ans. Punjab National Bank

Ques 2. What is the name and temperature of the new planet discovered by scientists which are revolving in the middle of a star named Copernicus?
Ans. Johnson, the temperature is 2000 degree centigrade

Ques 3. When is the 66th death anniversary of Dr. Bhimrao Ambedkar celebrated?
Ans. 06 December

Ques 4. Who has become the first woman President of the Table Tennis Federation of India (TTFI)?
Ans. Meghna Ahlawat

Ques 5. In which state Mopa International Airport was inaugurated by PM Modi?
Ans. Goa

Ques 6. Who has become the first Vice President of the Federal Reserve Bank in New York?
Ans. Sushmita Shukla

Ques 7. Who will be honored with the International Award for Srividhi Farming on 14 December 2022?
Ans. Ishwar Prasad Verma

Ques 8. Where has Adani Green commissioned its third hybrid power plant?
Ans. Jaisalmer

Ques 9. Which state got first prize in Ayushman Bharat ID generation?
Ans. Jammu and Kashmir

Ques 10. Who has released the book titled “Miracle of Face Yoga”?
Ans. Writer Mansi Gulati

Ques 11. Where is India’s first carbon-neutral farm located?
Ans. Kerala

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here