15 December 2022 Current Affairs

0
137
15 December 2022 Current Affairs
15 December 2022 Current Affairs

Current Affairs

15 December 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 15 December 2022 

Ques 1. In which of the following city the first G20 Finance and Central Bank Deputies Meeting scheduled to be held from 3-15 December 2022?
Ans. Bangalore

Ques 2. Who has become the new MD and CEO of Ashok Leyland?
Ans. Sheenu Agarwal

Ques 3. After how many years have England won the Test series in Pakistan?
Ans. After 22 years

Ques 4. When is the Armed Forces Flag Day celebrated?
Ans. 07 December

Ques 5. On which day will the mega auction for IPL 2023 be held?
Answer: On 23 December 2022

Ques 6. When is Bangladesh India’s 51st Friendship Day celebrated?
Ans. 06 December

Ques 7. Who has been named the ICC Men’s Player of the Month for November 2022?
Ans. Jos Buttler

Ques 8. Who has received the ICC Player of the Month Women’s Award?
Ans. Sidra Amin

Ques 9. Aam Aadmi Party (AAP) has appointed whom as the National Organization General Secretary?
Ans. To Sandeep Pathak

Ques 10. Which nation has hosted the conference of National Security Advisors of Central Asian countries?
Ans. India

Ques 11. Which state is now planning its genetic development to increase the productivity of the indigenous Badri cow that grazes on medicinal herbs?
Ans. Uttarakhand

Ques 12. Who has flagged off the Nagpur-Bilaspur Vande Bharat train?
Ans. Prime Minister Narendra Modi

Ques 13. Which country currently has only $6.7 billion in foreign reserves left?
Ans. Pakistan

Ques 14. Veteran shuttler Sukant Kadam has won which medal in Peru Para-Badminton International?
Ans. Gold

Ques 15. Who has been sworn in as the new Supreme Court judge?
Ans. Dipankar Dutta

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here