12 November 2022 Current Affairs

0
101
12 November 2022 Current Affairs
12 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

12 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 12 November 2022 

Ques 1. Which country has joined the Mangrove Coalition for Climate at COP27?
Ans. India

Ques 2. What is the rank of Reliance in the Forbes World’s Best Employer Ranking 2022?
Ans. 20th (First in India)

Ques 3. Which day is observed as ‘National Education Day?
Ans. 11 November

Ques 4. When is World Science Day for Peace and Development observed?
Ans. 10 November

Ques 5. Mukhyamantri Devdarshan Yatra Yojana was unveiled by the Chief Minister of which kingdom?
Ans. Goa

Ques 6. Who has become the first Indian to score 1000 runs in T20?
Ans. Suryakumar Yadav

Ques 7. How many journalists were recently honored with Dr. Satchidanand Sinha Parivartan Media Samman?
Ans. 51 journalists

Ques 8. Which state has approved the proposal to include retired army veterans in the training of state police personnel?
Ans. Assam

Ques 9. Which kingdom police has celebrated its third foundation day?
Ans. Ladakh

Ques 10. Which country will host the Women’s Boxing Championship in 2023?
Ans. India

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here