11 November 2022 Current Affairs

0
46
11 November 2022 Current Affairs
11 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

11 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 11 November 2022 

Ques 1. The Chief Minister of which state has unveiled the logo of ‘Global Investors Summit 2023’?
Ans. Andhra Pradesh

Ques 2. Which Kingdom ‘Lakshmi Bhandar Yojana’ has received the Skoch Award?
Ans. West Bengal

Ques 3. Which company has emerged as India’s best employer as per a Forbes report?
Ans. Reliance Industries

Ques 4. On which day did the Ministry of Education announce to observe ‘Tribal Pride Day’ in schools and higher educational institutions across the country?
Ans. 15 November

Ques 5. In which Kingdom has Prime Minister Modi declared Mangarh Dham as a national monument?
Ans. Rajasthan

Ques 6. DY Chandrachud took oath as the Chief Justice of which number in November 2022?
Ans. 50th

Ques 7. Researchers from which state have discovered a new species of bee, Apis carinjodian after more than 200 years?
Ans. Kerala

Ques 8. Which country’s president has resigned?
Ans. Lebanon

Ques 9. The logo of Global Investors Summit 2023 was launched by the Chief Minister of which kingdom?
Ans. Andra Pradesh

Ques 10. Which country’s film ‘Alma and Oscar’ will mark the beginning of IFFI?
Ans. Austria

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here