11 October 2023 Current Affairs

0
94
11 October 2023 Current Affairs
11 October 2023 Current Affairs

Current Affairs

11 October 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 11 October 2023

Ques 1. Which state’s first coast temple has become India’s first ‘Green Energy Archaeological Site’?
Ans. Tamil Nadu

Ques 2. The Chief Minister of which state has launched the Mukhyamantri Lok Sevak Arogya Yojana?
Ans. Assam

Ques 3. ICC has honored Rachel Hayo Philant (Women’s Cricketer of the Year 2018) award?
Ans. Smriti Mandhana

Ques 4. Where has the foundation stone of India’s largest pumped storage project been laid?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 5. With which country has India signed an MoU in the field of green/clean hydrogen and supply chain?
Ans. Saudi Arabia

Ques 6. Where will the Indo Pacific Army Chiefs Conference be held?
Ans. New Delhi

Ques 7. Which Union Territory has won the title of ‘National Physical Disability T-20 Cricket Championship’ for the second time?
Ans. Jammu and Kashmir

Ques 8. Where has the two-day anti-terrorism conference been inaugurated?
Ans. New Delhi

Ques 9. Who has inaugurated the Rabi campaign sowing of Rabi crops in Baramulla?
Ans. Manoj Sinha

Ques 10. Which airline has set up the first of its kind integrated engineering warehouse in Delhi?
Ans. Air India

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 25 September 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here