10 January 2023 Current Affairs

0
34
10 January 2023 Current Affairs
10 January 2023 Current Affairs

Current Affairs

10 January 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 10 January 2023 

Ques 1. Who has become the first woman cricketer to get a statue in her honor at the Sydney Cricket Ground in Australia?
Ans. Belinda Clark

Ques 2. Who has been elected as the next Speaker of the ‘US House of Representatives?
Ans. Kevin McCarthy.

Ques 3. Who has become the 79th Grandmaster of India?
Ans. Pranesh M

Ques 4. Which union ministry launched the ‘Draft Online Gaming Policy’?
Ans. ministry of electronics and information technology

Ques 5. Which nation has approved the first bee vaccine to protect against American foulbrood disease?
Ans. America

Ques 6. Who has released his new book ‘Krantikari’?
Ans. Sanjeev Sanyal.

Ques 7. Which nation recently made a new law for those coming from across the border?
Ans. America

Ques 8. Which city has been at the top in terms of providing employment to women?
Ans. Chennai

Ques 9. Where is the headquarter of ‘Asian Pacific Postal Union’?
Ans. Bangkok

Ques 10. Where has the ICSI organized a three-day national convention?
Ans. Bangalore

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here