11 December 2022 Current Affairs

0
134
11 December 2022 Current Affairs
11 December 2022 Current Affairs

Current Affairs

11 December 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 11 December 2022

Ques 1. Which state has the highest internet penetration in the “India in Equality Report 2022: Digital Divide” released by Oxfam India?
Ans. Maharashtra

Ques 2. In which city of Jammu and Kashmir, a three-day arm firing competition was held?
Ans. Udhampur

Ques 3. When is Indian Navy Day celebrated?
Ans. 04 December

Ques 4. Which Conference of Parties (COP) on Biodiversity is being organized in Montreal, Canada?
Ans. COP-15

Ques 5. What is its rank in India in the passport list published by Arton Capital?
Ans. 87th

Ques 6. In which city the 43rd Internet Exchange of the National Internet Exchange of India will be set up?
Ans. Visakhapatnam

Ques 7. Published The book titled Sultan: A Memoir has been released. It is the autobiography of which cricketer?
Ans. Wasim Akram

Ques 8. Who has proposed to start Project GIB?
Ans. Supreme Court

Ques 9. Where has Adani Green commissioned its third hybrid 450 MW power plant?
Ans. Jaisalmer (Rajasthan)

Ques 10. What was the theme of Human Rights Day 2022?
Ans. dignity liberty and justice for all

Ques 11. Which company’s CEO has been awarded the Padma Bhushan by the Government of India?
Ans. Google

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here