10 May 2024 Current Affairs

0
36
10 May 2024 Current Affairs
10 May 2024 Current Affairs

Current Affairs

10 May 2024 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 10 May 2024 

Ques 1. How many total medals have Indian boxers won in the Asian Under-22 and Youth Boxing Championships?
Ans. 43

Ques 2. Indian Coast Guard (ICG) has partnered with which private company to supply indigenous marine grade steel?
Ans. Jindal Steel and Power (JSP)

Ques 3. Where in Rajasthan will the Veda Library be established to disseminate the Vedas?
Ans. Jodhpur

Ques 4. To which country has India allowed export of 14000 tonnes of non-Basmati white rice?
Ans. Mauritius

Ques 5. Senior crew members of which airline suddenly went on mass sick leave on 7 and 8 May 2024, disrupting more than 70 flights?
Ans. Air India Express

Ques 6. Who has won the Miami Grand Prix?
Ans. lando norris

Ques 7. Who has been appointed Chairman of the Public Accounts Committee for the 16th Rajasthan Assembly?
Ans. Tikaram Julie

Ques 8. Where has the 5th Joint Customs Group (JGC) meeting between India and Bhutan been held?
Ans. Leh

Ques 9. Who has been appointed as MD&CEO of Ujjivan SFB?
Ans. Sanjeev Nautiyal

Ques 10. Which improved breed of Khejri tree has been created by the Central Arid Zone Research Institute (KAJRI)?
Ans. Shobha breed

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs answers, current affairs in hindi, today current affairs in hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of india.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here