10 March 2023 Current Affairs

0
141
10 March 2023 Current Affairs
10 March 2023 Current Affairs

Current Affairs

10 March 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 10 March 2023 

Ques 1. Who won the 2023 Bahrain Grand Prix?
Ans. Max Verstappen

Ques 2. When is World Wildlife Day celebrated?
Ans. March 03

Ques 3. Where has Sheikh Ahmed Nawaf Al Ahmed Al Sabah been appointed as the Prime Minister?
Ans. Kuwait

Ques 4. Which state government has announced a waiver of road tax and registration fee on the purchase of electric vehicles?
Ans. Government of Uttar Pradesh

Ques 5. In which town is the Pusa Krishi Vigyan Mela being organized?
Ans. New Delhi

Ques 6. Where has the first B2B Conference & Expo on Traditional Medicine under SCO been held?
Ans. Assam

Ques 7. Who has recently presented at the National Photography Awards?
Ans. Dr. L. Murugan

Ques 8. Who has released the unique cover of the Department of Posts “Go Green Go Organic”?
Ans. Ashwini Vaishno

Ques 9. Where has the International Dharma Dhamma Conference been organized?
Ans. Bhopal

Ques 10. Who has become the first woman to command an Indian Air Force (IAF) unit?
Ans. Shalija Dhami

Ques 11. Which kingdom is hosting the Global Responsible Tourism Summit?
Ans. Kerala

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here