09 January 2023 Current Affairs

0
34
09 January 2023 Current Affairs
09 January 2023 Current Affairs

Current Affairs

09 January 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 09 January 2023

Ques 1. When is “World War Orphan Day” celebrated?
Ans. 6 January

Ques 2. Which state started the caste-based survey of 12 crore people?
Ans. Bihar

Ques 3. On 3 January 2023, Tamil Nadu Governor R. N. Ravi inaugurated the Octave 2023 festival in which city of Tamil Nadu?
Ans. Thanjavur

Ques 4. FIH has made whom the partner of the World Cup?
Ans. JSW

Ques 5. Where has the first All India Annual State Ministers Conference on Water been organized?
Ans. Bhopal

Ques 6. Which country made a new law for those coming from across the border?
Ans. America

Ques 7. Who issued a debt broker license to fintech firm GoldenPai Technologies?
Ans. SEBI

Ques 8. When will be the first meeting of the G-20?
Ans. 31 January

Ques 9. Where will the first meeting of the G-20 be held?
Ans. Puducherry

Ques 10. On which foundation day did the Bureau of Indian Standards celebrate with its door-to-door campaign Quality Connect?
Ans. 76th

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here