10 April 2023 Current Affairs

0
111
10 April 2023 Current Affairs
10 April 2023 Current Affairs

Current Affairs

10 April 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 10 April 2023 

Ques 1. Who has been appointed as the new MD & CEO of Honda Motors?
Ans. Tsutsumu Otani

Ques 2. Who has been made the ‘First Digital School of Rajasthan’ with the help of Aashray Sanstha?
Ans. Adarsh Vidyamandir School Ambabadi, Jaipur

Ques 3. Weightlifting Sajita Chan has been banned by NADA for how many years?
Ans. 04

Ques 4. In which country will Indian Rafale fighters participate in the multinational military exercise ‘Orion 2023’?
Ans. north france

Ques 5. Who has been appointed as the new MD of Suzuki Motors India?
Ans. Kaneichi Umeda

Ques 6. Where will the 12th edition of ‘Great Indian Travel Bazaar’ be organized by Rajasthan Tourism Department?
Ans. Jaipur

Ques 7. Who has recently topped the GI tag list in FY 2022 – 23?
Ans. Kerala

Ques 8. Which state government has launched the first women cooperative fund Mahila Nidhi?
Ans. Rajasthan

Ques 9. Who has become the first woman to be an umpire in ICC Men’s T20 International cricket?
Ans. Cream cotton

Ques 10. Who has topped Time magazine’s 2023 Time 100 list?
Ans. Shahrukh Khan

Ques 11. Which country recently honored the President of Ukraine with its top award?
Ans. Poland

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here