09 November 2022 Current Affairs

0
25
09 November 2022 Current Affairs
09 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

09 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 09 November 2022 

Ques 1. Where were two books titled Modi@20 Dreams Meet Delivery and Heartfelt: The Legacy of Faith written on the achievement and legacy of PM Modi released?
Ans. Dubai

Ques 2. Who has been honored with the Chevalier de l’Audrey des Arts et des Prizes, the highest honor of the French government?
Ans. Aruna Sairam

Ques 3. Who has opened Neobank?
Ans. Fintech company

Ques 4. In which city the Army Commanders’ Conference will be held in November 2022?
Ans. New Delhi

Ques 5. Who has been honored with the Chevalier de l’Audrey des Arts et des Prizes, the highest honor of the French government?
Ans. Aruna Sairam

Ques 6. Where is Operation Vigilant Storm currently running?
Ans. South Korea

Ques 7. Which state road transport corporation won the best public transport service award?
Ans. Kerala

Ques 8. Which kingdom has started a lesson on Fatima Sheikh, India’s first female Muslim teacher?
Ans. Andhra Pradesh

Ques 9. Which of the following name chat box has been launched by UIDAI for a better experience for Gujjars?
Ans. Aadhar Mitra

Ques 10. Where was the ‘Baji Raut National Football Tournament’ inaugurated in Odisha?
Ans. Dhenkanal

Ques 11. Who has won the gold medal in the Asian Squash Team Championship?
Ans. Indian men’s squash team

Ques 12. Which country will contribute $5 million to the United Nations Trust Fund for counter-terrorism?
Ans. India

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here