08 November 2022 Current Affairs

0
22
08 November 2022 Current Affairs
08 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

08 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 08 November 2022 

Ques 1. When is World Tsunami Day observed?
Ans. 5 November

Ques 2. Which Dham of Rajasthan has been declared as a National Monument by Prime Minister Narendra Modi?
Ans. Mangarh Dham

Ques 3. Who has won the contract for the greenfield oil refinery project in Mongolia?
Ans. Megha Engineering and Infrastructure Limited

Ques 4. Which kingdom eminent artist Neel Pawan Barua has passed away?
Ans. Assam

Ques 5. Which kingdom will host the Track Asia Cup 2022?
Ans. Kerala

Ques 6. Niva Bupa has partnered with which bank for Bank Insurance?
Ans. IDFC First Bank

Ques 7. Which Indian cricket has become the first player to score 3 or more fifties in the history of the T20 World Cup?
Ans. Virat Kohli

Ques 8. Which team won the Syed Mushtaq Ali Trophy 2022 for the first time?
Ans. Mumbai

Ques 9. Who has started the Chief Minister Lakhpati Didi Fair?
Ans. Chief Minister Pushkar Singh Dhami

Ques 10. Which company has closed the financial services business in India?
Ans. Xiaomi

Ques 11. Who has been elected as the President of the Sri Lanka-India Society (SLIS) for the year 2022-23?
Ans. Kishore Reddy

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here