07 January 2023 Current Affairs

0
44
07 January 2023 Current Affairs
07 January 2023 Current Affairs

Current Affairs

07 January 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 07 January 2023 

Ques 1. Which state will set up a ‘Green Climate Fund’ to support the mega project?
Ans. Tamil Nadu

Ques 2. Which state government has acquired the Maliyabagh Hawamahal?
Ans. Assam

Ques 3. Where will the ‘HealthCon 2023’ be organized?
Ans. Ahmedabad

Ques 4. Where has India’s first green hydrogen fusion project started?
Ans. kvass

Ques 5. Which state recorded the highest unemployment in December 2022?
Ans. Haryana

Ques 6. Who has been selected as the first woman officer to be posted in Siachen?
Ans. Captain Shiva Chauhan

Ques 7. Who has been appointed as the global partner by FIH for the upcoming Odisha Hockey Men’s World Cup 2023?
Ans. JSW

Ques 8. Where has the Gaan – Ngai festival been celebrated recently?
Ans. In Manipur

Ques 9. Who has inaugurated the Constitution Garden in Jaipur?
Ans. President Draupadi Murmu

Ques 10. ISRO and which multinational company has entered into an agreement to promote the development of space technology startups in India?
Ans. Microsoft

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here