08 September 2023 Current Affairs

0
89
08 September 2023 Current Affairs
08 September 2023 Current Affairs

Current Affairs

08 September 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 08 September 2023 

Ques 1. Where is the ’43rd ASEAN Summit’ held?
Ans. Jakarta

Ques 2. Who has got A+ rating in Global Finance Central Bankers Report 2023?
Ans. Shaktikanta Das

Ques 3. Who has been appointed by NASSCOM as its chairperson?
Ans. Rajesh Nambiar

Ques 4. Which international cricketer has been appointed as the national brand ambassador of ‘Satvik Solar Ropes’?
Ans. Ravindra Jadeja

Ques 5. India and which country have started a task force to increase electronics trade?
Ans. America

Ques 6. N. Who was Valaramathi who passed away?
Ans.  Scientist

Ques 7. Who has won the 132nd Durand Cup 2023 title?
Ans. Mohun Bagan Super Joint

Ques 8. The average time for processing income tax returns has reduced to how many days?
Ans. 10

Ques 9. With whom did Cashfree Payments partner to ease international fee payments for Indian students in September 2023?
Ans. Jamboree

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 September 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here