07 November 2022 Current Affairs

0
30
07 November 2022 Current Affairs
07 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

07 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 07 November 2022 

Ques 1. Which country has set the record for the longest passenger train operation?
Ans. Switzerland

Ques 2. Which state has started a lesson on Fatima Sheikh, India’s first female Muslim teacher?
Ans. Andhra Pradesh

Ques 3. Where has the 10th National Pencak Silat Championship been inaugurated?
Ans. Srinagar

Ques 4. Who has become the new President of Brazil?
Ans. Lula da Silva

Ques 5. Who recently released the book Nuclearization of Asia?
Ans. Rene naba

Ques 6. SJVN has announced the commission of 75 MW solar power projects in which state?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 7. Which is the fourth tiger reserve of Uttar Pradesh?
Ans. Ranipur

Ques 8. Who was conferred the Friends of Liberation War honor by the Government of Bangladesh?
Ans. Edward Kennedy

Ques 9. Which country has been included in the top 12 chess-playing countries?
Ans. India

Ques 10. Which state will get the Northeast’s first fish museum?
Ans. Arunachal Pradesh

Ques 11. Permacrisis was chosen as the Word of the Year by Collins Dictionary for which year?
Ans. 2022

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here